Lithium Polymer battery products

  • Voltage: 3.7v, 7.4v, 11.1v, 14.8v and so on.
  • Capacity: from 8mAh to 20000mAh
  • Unlimited solutions for lithium polymer battery cells and packs
  • Custom design and assembly
  • Professional technical support
  • Long years of experiences on lithium polymerbattery manufacturing.

Lithium polymer battery products

Lithium polymer battery cell list

  • Nominal voltage: 3.7V;
  • Capacity: 8mAh~10000mAh;
  • By capacity, by size
  • Discharge C rate: 1C~2C

 

High voltage Lithium polymer battery

  • Nominal Voltage: 3.8V;
  • Charging voltage: 4.35V;
  • Discharge cut off voltage: 2.75/3.0V

 

High temperature Lithium polymer battery

  • Operating: -10℃~+80℃;
  • Charging: 0℃~+45℃;
  • Storage: -10℃~+60℃

 

Low temperature Lithium polymer battery

  • Operating: -40℃~+50℃;
  • Charging: 0℃~+45℃;
  • Storage: -40℃~+50℃

 

High rate Lithium polymer battery

  • Capacity: 10mAh~20000mAh;
  • Discharge C rate:3C~85C
  • High rate lipo cells list
  • RC model battery packs

 

Large Lithium polymer battery

  • Nominal voltage: 3.7V;
  • Capacity: 4000mAh~50000mAh;

 

What kind of Lithium polymer battery do we produce?

  1. Lithium Polymer Battery cell+PCM(protection circiut board)+ cables
  2. LiPo Battery cell+PCM+connector
  3. LiPo battery cell+PCM+NTC+cable
  4. LiPo battery cell+PCM+NTC+connector
  5. Lithium polymer battery with plastic case and contactors
LiPo battery assembly with PCM NTC and connector

Lithium polymer battery assembly with PCM NTC and connector

PD has thousands of models of Lithium polymer battery cells, from 5mAh to 50000mAh, and this list is extending every day. By theory we can make almost all regular LiPo batteries of different sizes, because we have our own tooling workshop, even customer can not find the right battery cell they need, we can customize a new battery with our new tooling.

LiPo battery cells by manufacturer PD

Lithium polymer battery cells by manufacturer PD

Lithium polymer battery technology

Lithium polymer Battery solutions for applications

Question 1: Do you manufacture only 3.7v Lithium polymer battery?

Answer: We manufacture 3.7V Lithium polymer battery cells, meantime, different LiPo battery packs are also available for us. we have powerful battery assembly ability, Different types of configurations are not problem for us,such as 2S,3S,4S,6S,,7S,10S,13S, 2S2P,3S2P,3S3P and so on.

Question 2: How to order Lithium polymer battery?

Answer: The process to order our Lithium polymer battery is as below:

  1. Confirm battery voltage,dimentions,capacity,discharge current,operating temperature, application,assembly
  2. We offer you with battery solution with quotes
  3. Confirm datasheets and order
  4. We send you invoice for payment
  5. Start battery manufacturing.
  6. Battery get ready and be delivered to you.
Question 3: What kind of Guranty doyou have for your lithium polymer battery?

Answer: We offer one year guranty for our lithium battery products, We can take responsibility to replace if the defects are caused by manufacturing after investigation.However, if the problem is caused by incorrect dispatch, wrong operating,abused use, then its beyond our responsibility.

Question 4: How long is your lead time for lithium polymer battery samples and mass production?

Answer: For battery samples, If we have the same or compatible LiPo battery cells available in stock, then the lead time is generally 4~7 days. If there is no stock, we need to take 2~3 weeks to produce it. 

For mass production, it takes generally 30 days when there is no stock. If there is enough battery in stock, it takes about 1~2 weeks.

Question 5: Can you offer custom LiPo battery solution if we can not find what we need on your website?

Answer: Yes. We have our own tooling workshop to develop our own new models for custom lithium polymer battery. You just need to tell us the width,length,thickness ,capacity you want to have, discharge rate and work temperature, we can evaluate and make a complete LiPo battery solution for your confirmation, As soon as you agree, we can start to customize the custom battery for you.

Question 6: Do you offer datasheets/specifications for your lithium polymer batteries?

Answer: Yes. We will confirm with you on the main parameters of the LiPo battery, such as the dimensions, capacity, cables, connectors,discharge current. Then we will offer official battery datasheet for your approval.

Question 7: What's your MOQ for manufacturing the 3.7v Lithium polymer battery?

Answer: If we have it in stock, you can order any quantity. If it’s out of stock, generally speaking you need to order 5k pcs to start production, however, to support your project, before mass production, we can support one or two small quantity production.

Question 8: Can you arrange battery shipment for us ?

Answer: Sure. We can transport our lithium batteries to you through UPS, FEDEX,DHL. You can choose door to door express, airport to airport, seaway. It takes generally 3~4 days to arrive EU customers by UPS, 5~8 days by FEDEX.

Contact us with your inquires(batterylipo.com)

Tell us what kind of LiPo battery you are looking for:

1-Voltage

2-Capacity you hope to have

3-Battery size/dimentions

4-Work current of your device

5-Cables and connector

Contact Us

15 + 2 =